Catering
Catering in de ruimste zin van het woord:

Van der Roest catering verzorgt buffetten, partijen, bbq. party’s op maat gesneden, naar wens van de klant. Wij kunnen voor u de totale organisatie verzorgen d.w.z.; verzorgen van serviesgoed, van bestek, glaswerk, meubilair, party tenten, dansvloeren, verlichting, personeel, muziek uitnodigingen enz. enz.

Maar natuurlijk kunt u ook zelf voor het e.e.a. zorg dragen en leveren wij alleen het vlees, de wijn, het brood, het buffet of wat u ook besteld. Het is aan u!


Huurwerk:

Huurwerk is een heel divers verhaal. Hiervoor geldt dat dan ook dat wij pas dan een prijs af kunnen geven wanneer uw wensen bekend zijn.

Het door ons verzorgde huurwerk wordt ingezet om uw feest optimaal te laten verlopen, berekend op het aantal gasten ( al dan niet met spoelen en dus hergebruik ) en kan variëren van een asbak tot champagne fluitjes en van een dansvloer tot een lepeltje in de koffie. Wij verzorgen alles wat nodig is, aangevuld met uw wensen.

Het huurwerk wordt door ons besteld en aangeleverd. Wanneer u kiest om het feest zelf te regelen dient u het gehuurde in ongeschonden staat te retourneren aan het verhuur bedrijf ( deze komt dat retour halen ). Wanneer u voor inzet van personeel kiest regelen wij dit alles voor u. Stellen wij alles op, en ruimen alles op.


Party tenten:

Ook hierin kunnen wij voorzien. Wij werken nauw samen met een gerenommeerd tentenbouw bedrijf gevestigd in het midden van het land. Deze firma verzorgt voor ons al vele jaren de tenten bouw variërend van 16 m2 tot ???? m2.

Daar e.e.a. wel afhankelijk is van de locatie, en het maatwerk is zijn hier geen standaard prijzen voor te geven, en komen wij graag op locatie om te kijken.


Barbecues:

Voor het gebruik van barbecues gebruiken wij barbecues op gas. De barbecues zijn kosteloos wanneer wij het werk voor u mogen verzorgen en zolang deze uit eigen middelen komen.


Personeel:

Om uw feest helemaal zonder zorgen en perfect te laten verlopen kunnen wij ook personeel inzetten. Wij onderscheiden het personeel in twee categorieën t.w. bedienend personeel en vak personeel. Bedienend personeel zijn alleen diegene de drankjes uit serveren. Vak pers. zijn de overige personen. Denk hierbij aan de slagers bij bbq. ,de barkeeper achter de tap,

Elke klant van van der Roest catering heeft haar eigen wensen, kent haar eigen gasten, weet in welke ambiance deze zich prettig voelen. Wij leveren daar passend maatwerk bij, toegespitst op uw wensen en op die van uw gasten om beiden een onvergetelijke dag c.q. avond te geven.

Om dat maatwerk ook op uw situatie toe te passen nodigen wij u uit tot het maken van een afspraak zodat wij u een passende offerte kan doen toekomen.Contact informatie

Jan van der Roest
Huizerweg 132 - 134
1402 AK Bussum
 
bestellingen@janvanderroest.nl
 
035 6915252 (Vlees)
035 6223388 (Kaas)
 

Openingstijden

Maandag 8:00 - 18:00 uur
Dinsdag 8:00 - 18:00 uur
Woensdag 8:00 - 18:00 uur
Donderdag 8:00 - 18:00 uur
Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag 7:30 - 16:30 uur
Zondag Gesloten